Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Spiritualitate

Noua tehnologie Golden Waves si impactul ei asupra terapiei prin muzica si sunete. Noua tehnologie...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Noua tehnologie Golden Waves si impactul ei asupra terapiei prin muzica si sunete.De ceva timp in peisajul foarte bogat al terapiilor alternative s-a impus lent dar sigur terapia prin sunete si muzica. Chiar daca nu sunt noi, aceste terapii au umplut piata de cativa ani. Youtube este plin de videoclipuri care promit multe in domeniul vindecarii.

Noua tehnologie Golden Waves si impactul ei asupra terapiei prin muzica si sunete.
Astfel, au inceput sa fie cunoscute celebrele tonuri binaurale experimentate de zeci de ani de Institutul Monroe din Virginia, SUA. Metodele folosite de Monroe sunt pur stiintifice iar rezultatele sunt de necontestat, sute de persoane care au participat la experimente au depus marturii reale si concrete despre efectele pe care aceste tonuri le-au avut in fiinta lor. 

Importante sunt si tonurile izocronice precum si tonurile monaurale.

Au fost publicate frecvente precise insotite de efectele lor asupra organismului. Astfel in 1930 doctorul Royal Raymond Rife a inceput studiile despre efectele impulsurilor electrice cu frecvente precise asupra organismului uman. Aceste cercetari au toate la baza studii clinice demonstrate stiintific. El a obtinut rezultate excelente chiar si in tratamentul cancerului. La http://rifevideos.com/dr_rifes_true_original_frequencies.html gasiti freceventele pe care doctorul Rife le-a folosit in studiile sale. Este bine de retinut ca este si inventatorul microsopului specializat pentru studiul virusilor si bacteriilor.

La moda sunt acum si tonurile Solfegio care sunt de fapt o scala muzicala folosita in vechime. Sunt sase frecvente de baza: 396, 417, 528, 639, 741 si 852 Hz. La aceastea se adauga 174, 285, 936 si 963 Hz. Aceste frecvente sunt bazate si stabilite pe baza numerogiei avand profunde conotatii mistice, fara sa existe studii stiintifice in ce priveste efectul lor. Sunt foarte la moda in lumea spirituala moderna.

Ce se ignora foarte mult este ca toate eceste tonuri si frecvente depind intr-o masura covarsitoare de forma de unda in care frecventele respective sunt aplicate!

Din acest motiv au fost lansate forme de unda pure, speciale, pentru restructurare din nivelul cel mai profund al fiintei.

Aceste forme de unda sunt undele cu forma de aur - Golden Waves - lansate anul trecut pe piata generatoarelor digitale de unde.
Cum s-a ajuns la necesitatea folosirii acestor tipuri de unda?
Sunetul este vibratie, in biblie se spune ca Dumnezeu a creat universul prin cuvantul sau. Asta inseamna vibratia primordiala.
Dar care vibratie ?
Daca gasim raspunsul la aceasta intrebare gasim cheia catre o putere imensa, o putere de reorganizare a vietii noastre, a organismului nostru chiar din structurile sale arhetipale, adn si gene. Aceasta putere poate fi folosita cu succes in viata noastra in fiecare domeniu. Poate regenera, poate armoniza, poate reface ce este dizarmonios.

Pe langa o frecventa precisa, undele au ceva care le caracterizeaza si care le face sa sune intr-un anumit fel, aceasta este forma de unda.

Frecventa este de fapt o repetare a unui ciclu de baza, deci acest ciclu genereaza fiecare frecventa, daca exista o unda (o vibratie) a lui Dumnezeu aceasta este neaparat o forma de unda intr-o masura mult mai mare decat frecventa.  

Noua tehnologie Golden Waves si impactul ei asupra terapiei prin muzica si sunete.
In directia descoperiri Sunetului Esential pur este necesar ca forma de unda sa corespunda matematic principiului creatiei care a dat nastere la tot. Proportia de aur este proportia esentiala, proportia lui Dumnezeu care a dat nastere creatiei. Prin ea Unicul s-a divizat pentru prima data in doua parti asa fel incat, El unicul, sa se reflecte in fiecare dintre parti intr-o armonie desavarsita. Pastrand principiul Totul in parte si Partea in tot s-au divizat si partile astfel create si tot asa, la infinit. Principiul acesta pastreaza armonia in orice forma oricat de complexa ar fi, asta pana la infinit. Astfel si infinutul este continut in acest principiu de divizare extraordinar de bine pus la punct.

Este neaparat necesar ca acest principiu sa existe si in forma de unda a Sunetului Pur. Astfel s-a ajuns la o forma de unda care este bazata pe Numarul de Aur. Aceste sunete - Golden Waves - au fost lansate pe piata mondiala anul trecut de SaschArt/EmRys (producator roman) in forma de plugin-uri generatoare audio digitale pentru DAW. Un eveniment revolutionar care va schimba complet peisajul cel vast al terapiei prin muzica si sunete.

https://vst.saschart.com/golden_waves_binaural_generator

Doua dintre Generatoare sunt chiar gratuite si foarte usor de folosit. O sa scriu in curand mai pe larg un ghid de folosire al acestor tipuri de generatoare si cateva chei de creatie muzica terapeutica. Aceste generatoare contin toate tonurile si frecventele de care am amintit mai sus.

Stiati ca in natura nu exista forme de unda sinusoidale? O sinusoida chiar daca este generata perfect simetric ea isi schimba forma la propagarea printr-un mediu. Se stie ca valurile marilor si oceanelor, undele seismice sunt inclinate, nu sunt simetrice. Sinusoida de aur lansata pe piata in cadrul tehnologiei Golden Waves aproximeaza cel mai bine aceste tipuri de unda.
Mai ales in domeniul terapiei este necesar sa dam corpului forme de unda cat mai apropiate de natura care sa fie si pure/ideale in acelasi timp!

Noua tehnologie Golden Waves ne aduce in casa Sunetul Esential pur, Sunetul Creatiei !!!

 


Data: 2018-01-30

Cuvinte cheie: baza, inceput, muzica, golden, tonuri, doctorul, efectele, rife, timp, waves, tehnologie, uman, organismului, fiinta, frecvente, noua, asupra, astfel, sunete

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys