Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Termeni

EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Termeni si Conditii

1. Conditiile comerciale


a) Realizarea comenzii
  • Pe site: se aleg lucrarile, din pagina de detalii se poate alege rezolutia, in cazul formatului digital sau dimensiunea in cazul printurilor. Daca doriti ca printarea sa se faca pe panza specificati la observatii. Puneti lucrarea in cosul de cumparaturi apoi faceti comanda. Pentru asta este necesar sa aveti cont pe site, daca nu aveti va puteti inscrie gratuit oricand doriti.
  • Telefonic: alegeti una sau mai multe lucrari apoi sunati la numarul de telefon 0769261625 si comunicati numele sau codul lucrarii precum si dimensiunile pe care le doriti.

b) Predarea lucrarii in Bucuresti se face personal la centrul de imprimare dupa achitarea sumei aferente sau cu un avans de 40%. Expedierea in tara se face doar cu plata unui avans de 60% din suma finala. Comenzile se pot realiza doar la un minim de 40lei.

c) Istoria comenzilor este disponibila pe site in contul Dvs de membru cu factura proforma si cu toate datele necesare. Aceste date vor ramane pe site o perioada nelimitata de timp.

2. Securitatea datelor personale


Datele personale ale dumneavoastra sunt securizate si vor fi folosite de EmRys numai in scopul declarat al acestui site. Nu dezvaluiti datele de logare unor alte persoane si nu le stocatii in medii informatice nesigure, in aceste situatii EmRys isi declina orice responsabilitate. Adresa de email va fi folosita in scopuri publicitare doar de EmRys si numai in cazul in care ati bifat ca sunteti de acord sa primiti promotii de la noi.
 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys