Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Spiritualitate

Despre mandalele natale Despre mandalele...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Despre mandalele nataleMandalele natale combina forta si efectele mandalei cu tiparul natal personal. Ca si astrograma, mandala natala se creeaza pe baza datei de nastere, din aceasta cauza este o mandala cu caracter personal. Data nasterii fiecaruia dintre noi este de fapt un cod numerologic personal legat intim de ceea ce suntem, de destinul nostru si de amprenta noastra psihologica si spirituala.

Despre mandalele natale
Mandala va contine in fundal elementele geometrice de baza simplificate si reduse la esenta iar in secundar un nivel mai complex, ca o retea fractalica care sa cuprinda intregul nostru potential. Aceasta retea fractalica este unica si specifica lucrarilor lui EmRys, fara aceasta retea complexa si bine legata, mandala personala este incompleta si lipsita de forta si dinamismul pe care ar trebui sa-l aiba.

Elementele de baza simplifica, unifica si aliniaza cu ritmul universal tendintele noastre personale, astfel putem deveni mai echilibrati si uniti cu tot ce ne inconjoara, cu natura, cu ceilalti si cu universul. Reteaua fractala ne va imbogati ne va face mai deschisi catre intregul nostru potential Divin nelimitat, ne va rupe barierele si limitarile, ne va face sa abandonam programele si tiparele mentale care ne tin acum intr-o lume obisnuita si repetitiva. Ne va face constienti de legile universale si va fi un exemplu elocvent despre cum aceste legi functioneaza si in cazul nostru.

Un al treilea nivel al mandalelor natale creeate de EmRys il constituie centrul unificator, generator si emanator, acesta simbolizeaza unificarea cu Divinitatea, cu centrul fiintei noastre. Acest centru tainic creator ne va umple mereu viata de energie, forta si culoare. Intersectia formelor si culorile sunt elemente care vor completa mandala ta natala.

Mandala natala se adreseaza astfel intregii noastre fiinte, pe toate planurile, de la nivel profund, subconstient pana la nivel constient. Mandala ne va echilibra tendintele si energiile, ne va ajuta sa ne autodescoperim, sa descoperim sensul ascuns al vietii si ne va ajuta sa descifram taina destinului nostru.

Practic, numarul destinului (suma tuturor cifrelor din data nasterii redusa la o singura cifra) creeaza o figura geometrica samanta care va fi rotita (eventual si translatata) pe unul sau sau doua nivele, dupa luna, zi sau ora. Celelalte straturi care vor fi facute pe baza anului si a orei de nastere personale. Fiecare mandala personala facuta de EmRys va contine o parte matematica, calculata dupa datele precise din data de nastere precum si o parte artistica, intuitiva, facuta dupa inspiratie. Pentru mai multe informatii despre subiect vizitati si Mandala natala - intrebari si raspunsuri

Folositi cu incredere pagina de contact daca aveti nelamuriri, intrebari sau sugestii referitoare la acest subiect.

Mandala natala va fi creata in cateva zile dupa plata avansului si va fi trimisa in format digital necomprimat de 3508x3508 pixeli la o calitate excelenta. Acest format poate fi printat si proiectat la dimensiuni foarte mari, practic nelimitat. Costul unei mandale este de 250lei cu un avans de 100lei.


Comanda mandala personala

Data nasterii:
Ora nasterii:
Culoarea preferata:
  


Atentie: Continutul acestei pagini este inregistrat de catre EmRys la institutiile competente. Astfel EmRys detine in mod exclusiv dreptul de autor pentru acest material precum si pentru conceptul de mandala natala utilizat. Este interzisa copierea, folosirea, publicarea partiala sau totala (pe Internet sau alt suport media, in seminarii, conferinte, workshop-uri, etc) de catre alte persoane fara incuviintarea autorului de drept!

Data: 2013-04-11

Cuvinte cheie: intreg, forta, simplifica, emrys, personal, retea, potential, natala, fractal, aliniaza, taina, unifica, natura, elemente, mandala, personala, universal

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys