Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Spiritualitate

Efectul Lampa lui Aladin Efectul Lampa lui...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Efectul Lampa lui AladinIn vechime se credea ca dorintele sunt cauza nefericirii umane, asa ca cine vrea sa fie fericit si chiar sa se elibereze trebuie sa renunte la dorinte. Chiar un mare creator de religii si-a bazat invatatura pe asta. In aceasta etapa de dezvoltare spirituala a planetei suntem chemati sa vedem mai mult de atat. Nu dorintele sunt cauza nefericirii, ci neimplinirea lor! Este evident ca asta cauzeaza dezamagirea si un simt al neputintei, al sclaviei si-al incarcerarii. Ce-ar fi daca am putea intra intr-o lume in care, precum in povestea lui Aladin, orice dorinta se implineste instantaneu ?

Efectul Lampa lui Aladin
Nu neg ca starea fara de dorinte nu este o stare spirituala de exceptie dar daca traim experienta implinirii imediate a oricarei dorinte, starea fara de dorinte este cu mult mai fireasca si mai profunda. Una este sa renuntam la ce nu putem si alta e sa renuntam la ce putem! Suntem liberi cu adevarat, regasim complet Divinitatea pierduta cand stim cum e sa avem totul. Altfel, neimplinirile ne vor sabota, degeaba le refulam in subconstient, la momentul potrivit vor iesi la suprafata.

Implinirea instantanee a dorintelor nici nu ne proiecteaza intr-un viitor iluzoriu rapindu-ne trairea completa a momentului prezent. Aparenta contradictie intre trairea prezentului si dorinte, precum si demersul obisnuit de-a alerga dupa indeplinirea lor se datoreaza unor limite adanc impregnate in subconstientul nostru care a creat modalitati rudimentare si limitate de eliberare. Totul se bazeaza pe o ingorare a unei lumi perfect reale, care prin simpla alegere de-a trai in ea, ne elibereaza de absolut toate neputintele.

Exista o lume a sufletului care seamana cu o imparatie, in care identitatea noastra reala este pe tronul de domnie. Nimic nu ne este refuzat in aceasta lume si nimic nu ni se poate impotrivi. Aceasta lume raspunde imediat si complet afirmativ la orice dorinta de-a noastra, chiar la orice intentie. Aici Divinitatea noastra creatoare de realitate este atotputernica. Aici imaginatia noastra si puterea noastra de-a visa sunt atotputernice. 

Ignorarea acestei lumi a creat caii spirituale cu multe neajunsuri. Candva, inainte de reincarnare, traiam in comuniune directa cu Divinitatea, tristetea si neputinta erau stari complet necunoscute. Prima umbra care ne-a facut sa alunecam din aceasta stare Divina si Regeasca a fost o neincredere in atot-puternicia si Divinitatea noastra: "ce-ar fi daca Universul mi-ar spune nu". Si asa a aparut o lume potrivita, care sa se conformeze acestei cereri-intentii a noastre. Daca observi, pana si aceasta lume a neputineti si a limitelor a luat nastere, in mod necesar, in urma unei intentii a noastre!!! Aici ne-am adunat noi toti, cei care n-am mai crezut in Divinitatea noastra.
Candva nu era posibila vreo legatura intre iubire si durere, in lumea oamenilor iubirea este aproape mereu insotita de durere si tristete. Iti poti imagina o lume in care iubirea sa nu poata avea vreo legatura cu durerea? Ai fost in ea in zorii primei dimineti a sufletului, atunci traiai o iubire ideala din care nimic nu lipsea. Apoi ai visat ca poti pierde aceasta iubire si iata-te aici intr-o stare in care nici nu mai crezi ca aceasta iubire este posibila.

Samanta care a generat aceasta lume este neincrederea in divinitatea noastra. De fapt, candva am inceput sa credem in limite si neputinta, asta ne-a facut sa cadem pentru scurt timp intr-o lume care sa reflecte aceasta credinta a neputintei. Pentru o secunda - asta raportat la dimensiunile eternitatii - trebuie sa experimentam limitele si neajunsurile. Cum credinta creeeaza "realitate" trebuia sa apara o lume potrivita si pentru o credinta negativa, in care ne-am pierdut puterile divine cu care am fost inzestrati initial.

Daca ne intoarcem inca de acum in imparatia sufletului nostru si experimentam zilnic ce inseamna sa traim fara sa ni se refuze ceva, incepem sa vedem din ce in ce mai clar natura acestei lumi si chiar ne aducem aminte cum am cazut in ea si ce ne-a facut sa ajungem in situatia in care traim intr-o lume controlata de altii si in care am uitat complet de capacitatile noastre Divine.
Dupa calatoriile in lumea sufletului incepem sa percepem altfel aceasta lume, devenim mult mai armoniosi, multumiti si impacati, problemele de aici incep sa-si piarda din puterea si impactul pe care il aveau asupra noastra si chiar nu ne mai afecteaza nimic. Cand revenim in aceasta lume ne intoarcem ca renascuti, plini de energie si putere, putem avea senzatia ca putem muta si muntii dar o sa avem constiinta faptului ca muntii sunt acolo unde trebuie, totul este asa cum trebuie. Necesitatea de-a trai aici, pe care am atras-o chiar noi, este numai pentru o secunda care trece mai repede pe masura ce ne re-ancoram in imparatia sufletului nostru.

Efectul Lampa lui Aladin
Calatoria in imparatia sufletului elibereaza toata energia si puterea noastra care a ramas blocata in traume si rani sufletesti. Se spune ca nu putem rezolva o problema de la acelasi nivel cu nivelul in care ea a aparut, chiar lumea asta e o problema daca privim cu sinceritate in suflet. Ca sa ne vindecam complet de aceasta lume si de toate limitele si constrangerile ei este necesar sa gasim o alta, superioara si mult mai buna. Altfel, nu facem decat sa incercam sa coasem o haina rupta in toate partile.

Dupa mai mult de 25 de ani de cautari si practica spirituala in care am incercat cam tot, pot spune ca nu cunosc o modalitatea mai eficienta si mai puternica de eliberare decat calatoriile in Imparatia Sinelui. E ceva foarte practic, asa ca se evita vorbaria ineficienta si sterila precum si informatia care se stocheaza intelectual - boli atat de raspandite in lumea spirituala, toata lumea vorbeste, este atot-cunoscatoare dar nimeni nu intra in imparatia Divina. Mai mult, trairile sunt la nivel de proiectii din mental, din cunostintele intelectuale, periculos, in primul rand pentru ca mareste orgoliul, atot-cunoscatorul nu poate intra in lumea sufletului sau din moment ce crede ca stie totul...
Constiinta divinitatii noastre e compatibila cu orice cale sprituala autentica si sporeste calitativ exercitiile din cadrul ei. In cazul in care esti intr-o secta si nu-ti dai seama, incursiunile in lumea libertatii o sa demaste orice constrangere si dependenta sectara, lumina libertatii te va face sa vezi daca esti incarcerat in sabloane impuse de altii si te va elibera.

In aceasta lume, a sufletului, suntem complet eliberati si putem avea orice ne dorim, chiar si stari de constiinta superioara ca Unitate cu Totul, cu manifestarea sau nemanifestarea, cu Vidul Suprem din care toate lucrurile se nasc, cu Fiintele de Lumina, cu Dumnezeu, putem trai stari de iluminare si eliberare de orice fel de constrangere si neputinta. 

Aici, in lumea tuturor posibilitatilor nu mai poate apare nici un fel de urma de tristete, nimic rau nu se poate manifesta intr-o lume pe care o putem face cum ne dorim. Asta e calea fara de cale in care totul este permis si este cu putinta si totul se realizeaza instantaneu, odata cu simpla intentie.

Cine simte este invitat sa asculte muzica speciala care faciliteaza patrunderea in Imparatia Sufletului de la https://www.youtube.com/watch?v=MoMNjxvatGg

Este necesar sa ascultati la casti aceasta muzica, contine niste sunete si unde speciale care au efect daca sunt ascultate numai prin casti.
Ce am folosit in aceasta muzica:
- unde de aur binaurale (cea mai recenta si mai eficienta tehnologie in domeniu) pe o frecventa de la 10Hz la 4Hz, frecevente cunoscute pentru sincronizarea emisferelor cerebrale, inducerea unei stari Theta si proiectie astrala
- sugestii la nivel liminal (audibile)
- sunete din natura
- sunete speciale de purificare neuronala, datorita puterii lor de curatare deosebite, aceste sunete pot parea la prima ascultare cam agresive, nu e cazul sa va speriati, sunt perfect safe
- efecte 3D pentru amplificarea eficientei sugestiilor
- sunete weird intr-o proportie echilibrata pentru a scoate mentalul din modul obisnuit, liniar de functionare
Etapele incluse:
- etapa de relaxare si detasare de cotidian
- etapa de purificare neuronala, intreaga suprafata neuronala este curatata si pregatita pentru urmatoarea etapa
- etapa de patrundere constienta in Imparatia Sufletului sau chiar a Sinelui Divin
Datorita compresiei, pe youtube nu se poate posta muzica la cel mai inalt nivel calitativ, asa ca cine doreste, rog sa ma contacteze aici pentru a-i furniza muzica si videoclipul la calitate maxima.
 
 

Data: 2018-10-27

Cuvinte cheie: dorintele, nefericirii, dorinte, putem, totul, renuntam, aladin, religii, efectul, stare, complet, suntem, starea, lampa, adevarat, spirituala, pierduta

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys