Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Spiritualitate

Creeaza-ti Realitatea Creeaza-ti Realitatea
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Creeaza-ti RealitateaAm tot citit pareri despre cum sa-ti creezi viata asa cum o vrei. Odata cu lansarea conceptului Legea Atractiei au aparut atatea concepte ramificate din aceasta lege, care mai de care mai pompoase, pline de promisiuni. Toate pe stilul marketingului si-a spiritualitatii comercializate.

Am vazut atatia oameni care vorbeau atat de mult despre cum sa-ti creezi propria viata asa cum ti-o doresti, tineau ore de conferinte despre asta si viata lor era departe de-a fi perfecta, chiar plina de lipsuri si nevoi neimplinite!

Am vazut oameni care plecau incantati de la acest gen de conferinte, ii tinea o perioada in care chiar apareau rezultate dar dupa un timp i-am vazut cum isi pierd increderea.

Dupa toate astea mi-am pus niste intrebari:

1. De ce avem nevoie de acest tip de spiritualitate in care vrem sa ne facem viata la dorinta ?

2. Metodele descrise in Legea Atractiei aplicate concret, in viata de zi cu zi, functioneaza cu adevarat ?

3. Ce este aceasta viata, aceasta lume pe care vrem s-o construim asa cum dorim?

Sa vedem raspunsurile:

1. In sufletul nostru exista un dor de-o lume perfecta in care totul decurge asa cum vrem noi. Ne amintim vag si nedefinit de perioada in care traiam in lumea sufletului in care toate dorintele ni se implineau. Asa ca am nascocit povesti cu duhuri care ne implinesc orice dorinta am avea. Am nascocit zane care cu bagheta lor magica ne transforma in aur lumea in care traim. Am nascocit pestisori de aur care ne implinesc dorintele.

Creeaza-ti Realitatea
V-ati intrebat de unde provin de fapt aceste imbolduri si inspiratii creeatoare care fac posibile aceste povesti ? De ce copii cred spontan si fara nici un efort in ele ?

Nu cumva sunt amintiri din lumea de vis a sufletului cristalizate in lumea asta ? Nu cumva aceste povesti ne descriu o lume reala, chiar mai reala decat asta ?

De ce Legea Atractiei a avut un succes fenomenal? Nu cumva dorintele noastre sunt cele care au facut posibil acest succes?

Eu sunt convins ca toate astea provin dintr-o lume superioara care este cat se poate de reala, in aceasta lume toate dorintele sufletului tau devin realitate instantaneu!

2. Chiar eu am aplicat Legea Atractiei si-a functionat, dar greu, cu multe obstacole, cu intarziere, uneori chiar mare. Dupa un timp n-a mai functionat deloc... Nu sunt singurul caz, am vorbit cu multe persoane mature spiritual si am constatat aceeasi problema. Dupa ce entuziasmul si energia de inceput se diminueaza, rezultatele apar din ce in ce mai rar sau deloc. Este necesar sa fim onesti daca vrem sa trecem mai departe! Nesinceritatea interioara ne poate bloca pe un anumit nivel evolutiv.

De ce dispar rezultatele dupa un timp ?

Explicatia este chiar cea de la punctul 1. La inceput, cand aflam de legea atractiei, entuziasmul, increderea ne fac sa ne aliniem la lumea proprie sufletului nostru, energia si perfectiunea ei face sa apara rezultate chiar si in lumea fizica. Din cauza faptului ca Legea Atractiei este incompleta, sau este aplicata incomplet, rezultatele dispar in timp. Chiar lipsa constientizarii unei lumi superioare sufletesti face ca legatura cu ea sa dispara in timp.

Un punct foarte important care lipseste din Legea Atractiei asa cum apare in lumea oamenilor este chiar constientizarea unei lumi superioare. Existenta unei lumi sufletesti superioare face sa declanseze in lumea fizica niste mecanisme de atractie si aliniere la dorintele sufletesti pe care oamenii au denumit-o Legea Atractiei.

Se poate spune ca aceasta lege functioneaza perfect si instantaneu in alte lumi, ce vedem aici sunt doar niste ecouri ale atractiei universale, care in lumea sufletului functioneaza 100% si asta instantaneu. Cu alte cuvinte primim absolut tot ce ne dorim, este lumea tuturor posibilitatilor!

Greseala pe care o facem cand incercam sa aplicam aici legea atractiei este ca, chiar daca incercam sa gandim pozitiv, profund in interior simtim altceva, chiar contrar. Ne impunem sa gandim pozitiv, ne imaginam ca se intampla lucruri minunate, ne concentram chiar sa simtim in acest mod, ca si cum s-a indeplinit deja. Nu e clar ca e ceva superficial si chiar fals in acest demers? Universul nu poate fi pacalit, vede tot ce e in sufletul nostru, vede lipsa de incredere, vede dezamagirea si raspunde dupa ce e in suflet.

Cand ne permitem sa intram in lumea sufletului nostru ajungem in acea lume perfecta care ne pune natural in acord profund cu increderea, cu speranta si cu implinirea interioara completa, asta ne da energie sa gandim pozitiv chiar si in lumea asta. Cand apare lumina interioara complet in inima noastra, suntem atat de plini ca nici nu ne mai orientam sa gandim pozitiv, nici macar nu mai vrem asa tare schimbari in viata noastra. Din moment ce incepem sa traim intr-o lume in care ni se da totul, privim lumea asta dintr-o alta perspectiva.

3. Aproape toti am trait experienta dezamagirii, a frustrarii, a destramarii viselor. Cati dintre noi pusi fata in fata cu copilul care am fost candva ii poate raspunde: toate visele ti s-au implinit dragul meu ?

De ce se intampla asta, de ce nu primim ce ne dorim ? Ce este aceasta lume care ne destrama visele si rade de dorintele noastre, chiar si cele mai minunate din suflet?

Inteleptii acestei lumi, fiintele iluminate au denumit lumea asta vis.

Creeaza-ti Realitatea
Cand intram in starea de somn profund, unde mai este lumea asta? Nu cumva se pierde exact ca un vis ? Mai mult, cand incepem sa visam, intram intr-o alta lume, uneori aceasta lume dispare complet, intram in alta, guvernata de alte legi. Ce anume ne face sa denumim aceasta lume reala si pe cea din vis ireala ? De ce n-ar fi invers ?

Eu cred ca ambele sunt la fel, sunt niste vise pasive si inconstiente. Ziua traim visul societatii, al colectivului de la servici, al familiei etc. Noaptea traim visul guvernat de neimplinirile si dorintele din visul din timpul zilei. Au ceva in comun aceste vise: ambele sunt pasive si inconstiente in mare masura ! 

Prin natura lui acestui vis pasiv NU poate sa-ti indeplineasca dorintele, asta trebuie sa intelegi. De ce ? Pentru ca e PASIV, visat de altii. Scopul lui este sa te faca sa realizezi asta si sa te reorientezi catre lumea din sufletul tau.

Numai ca putem alege un altfel de vis, un Vis al sufletului, un Vis Activ, Constient si Creator. In acest vis primim absolut tot ce ne dorim, este profund terapeutic, toate traumele se vindeca complet in cel mai bun mod, primim in sfarsit ce ne-am dorit si dispare cauza care a creat trauma. Acest Vis este etern, nu depinde de nimeni decat de tine, si-l poti lua cu tine si dupa ce pleci din aceasta lume.

Poti chiar acum sa experimentezi, sa vezi cum este sa traiesti intr-o lume in care sufletul tau primeste absolut tot ce-si doreste. La inceput imagineaza-ti ca esti intr-o lume de vis in care toate dorintele ti se implinesc, poti chiar sa-ti imaginezi cum vine la tine Duhul Lampii lui Aladin si-ti indeplineste orice dorinta, fara nici un fel de limite!

Vezi ce stare apare in tine, relaxarea, linistea, implinirea si fericirea fara de margini, pentru ca sti ca primesti tot ce vrei! Aceste stari nu au cum sa te minta.

Este cea mai buna metoda de-a aplica Legea Atractiei, direct din lumea sufletului tau, de aici eficienta este cu mult sporita. Numai ca nu trebuie sa te focalizezi pe efectele care apar in lumea asta... si nici macar nu este neaparat nevoie sa apara efecte, lumea sufletului tau este mult mai importanta si mai durabila.


Data: 2018-08-21

Cuvinte cheie: creeaza-ti, timp, adevarat, atractiei, rezultate, viata, lume, realitatea, conferinte, oameni, totul, perfecta, creezi, lege, legea

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys