Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Geometrie sacra

Patratul - simbol al stabilitatii si al materiei Patratul - simbol al...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Patratul - simbol al stabilitatii si al materieiPatratul simbolizeaza stabilitatea, soliditatea, materia, geutatea si inertia. Prin liniile verticale, se poate spune ca patratul are si un aspect dinamic, orientat vertical.
Patratul - simbol al stabilitatii si al materiei
Din cauza ca are toate laturile egale, patratul confera egalitate si congruenta.

Are legatura cu cele patru directii fundamentale, sus-jos, stanga-dreapta precum si est-vest, sud-nord. Astfel, patratul este o figura deschisa catre spatiul exterior prin toate cele patru directii. Se potriveste perfect cu planul fizic cunoscut, planul cu 3+1 dimensiuni. Este foarte util in orice activitate pentru ca, confera o baza solida de sustinere, de exemplu in constructii.

Patratul ofera posibilitatea matematica de-a obtine prin impartire si configuratii de numere, rezultate foarte precise, magice, cu efecte oculte tainice, care erau cunoscute foarte bine de magicienii si initiatii din trecut. Astfel, sunt cunoscute multe variante de patrate magice, care se pot imparti in serii uimitoare de numere.

Patratul confera vitalitate si stabilitate, este un bun revitalizant si revigorant al organismului. Este un remediu bun pentru fiintele dezradacinate, instabile, schimbatoare.

Data: 2013-03-31

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: simbol, matematica, posibilitate, numere, patrat, directii, confera, magic, revigorant, revitalizant, patru, materie, plan

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys