Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Geometrie sacra

Triunghiul - simbol al focului Triunghiul - simbol...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Triunghiul - simbol al foculuiDeoarece are trei varfuri, triunghiul este in legatura cu cifra 3 si cu Trinitatea Divina.
Triunghiul - simbol al focului
In multe traditii spirituale creatia este generata de trei aspecte fundamentale, a trei tendinte: plus, minus si neutru. Este un simbol al focului, al inteligentei si al gandirii patrunzatoare.

Daca triunghiul este cu varful in sus va focalizeaza elanul si energia in acea directie, ascendent, fiind totodata un simbol masculin. Ne ajuta sa ne indreptam catre vibratiile elevate, catre sublimare, planuri spirituale superioare si transcendenta. Triunghiul cu varful in jos semnifica manifestarea, fecunditatea, este un simbol feminin.

Baza triunghiului reprezinta stabilitatea, cele doua laturi laterale confera dinamism. Astfel, triunghiul contine in acelasi timp stabilitate, dinamism si forta de patrundere. Triunghiurile cu baza mai mare induc o stare de stabilitate, in timp ce triunghiurile cu baza mai mica sugereaza o miscare mai accentuata.

Este un remediu bun pentru obtinerea stabilitatii dar si a unui dinamism pentru persoanele inerte si inactive. Creste forta mentala de patrundere si dezvolta memoria.

Data: 2013-03-30

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: baza, feminin, patrundere, stabilitate, simbol, foc, forta, dinamism, trei, varf, spiritual, triunghi, masculin, forta

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys