Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Geometrie sacra

Despre geometria sacra Despre geometria sacra
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Despre geometria sacraGeometria sacra este stiinta arhetipurilor geometrice prin care se pot simboliza si sintetiza toate formele vizibile din universul cunoscut. Mai mult, combinatia de forme geometrice simple care sunt studiate si folosite in geometria sacra stau la baza generarii intregii creatii, incluzand chiar si planurile invizibile, spirituale, lumile spiritelor, a fiintelor de lumina si a Ingerilor. Geometria sacra, care pe drept cuvant isi onoreaza numele, surprinde realitati foarte profunde chiar din planurile esentiale, imediat sub planurile non-formale cauzale.

Simplificarea constienta a complexitatii cosmice, facuta cu simtul sacrului, ne permite sa avem revelatii uimitoare despre adevarata noastra natura, despre sensul pe care trebuie sa-l urmam, despre evolutie si natura noastra profunda. Ne permita sa descoperim legile universal valabile, generale, care se aplica in orice domeniu, pe orice treapta evolutiva si in orice lume. Secretul geometriei sacre este surprinderea fortei spirituale pe care figurile geometrice simple o au, astfel cu un simplu cerc, daca ii percepem potentialul si incarcatura energetica putem crea o lume asemanatoare cu cea pe care o cunoastem, sau chiar o altfel de lume, mult diferita, care sa semene cu lumile extraterestre.

Despre geometria sacra
Omenirea are o bogata traditie spirituala de studiu al acestor forme geometrice, in anumite traditii, era interzis sa se deseneze figurile primare de catre profani deoarece exista marele risc ca aceste simboluri sa fie desacralizate si descarcate prin utilizare profana de continutul puternic spiritual. Cheia fortei geometriei sacre este tocmai surprinderea tainica a potentialului energetic si spiritual nelimitat pe care o forma geometrica simpla o ascunde. Nu este vorba nicidecum de o viziune simplista, infantila, este de fapt o exprimare a bogatiei simplificata, sintetizata, redusa la esente nu o saracie a spiritului.

Datorita fortei incredibile, aceste simboluri geometrice erau pe larg folosite in vechime de catre magicieni, vrajitori, samani, yoghini, mistici si crestini. Se stie cat de des a fost folosit simbolul floarea vietii si in cat de multe traditii culturale si spirituale, raspandirea in timp si spatiu este suprinzatoare, sau gasit multe artefacte pe toata planeta, chiar din epoci diferite, asta ne arata trainicia si prospetimea incarcaturii spirituale a simbolului. Adaug aici celebritatea formei piramidale care da forta si trainicie constructiilor epocale din Egipt si nu numai.

Este util de mentionat si torul ale carui proprietati uimitoare ne uimesc. Astfel torul se genereaza din el insusi prin rotire, se aduna in el si in acelasi timp se desface, posibil chiar la infinit. Descoperit de stiinta moderna ca forma a campului magnetic este inca insuficient studiat si utilizat pentru producerea energiei. Prin patrundere spirituala inefabila se poate percepe ca aceasta forma minunata poate sta la baza descoperiri generatoarelor de energie autointretinuta care vor avea nevoie in viitor numai de un impuls eletromagnetic de initiere. Geometria sacra ne aduce mai aproape de free energy de care avem atata nevoie in aceasta perioada. Nu in ultimul rand, in arhitectura si constructii geometria sacra se dovedeste un ajutor nepretuit, anumite forme geometrice primare precum si combinatia dintre ele pot conferi constructiilor robustete si frumusete realizate chiar cu putine materiale.

Data: 2013-03-30

Cuvinte cheie: profund, generale, sacru, sens, geometrice, descoperim, geometria, legi, energie, universal, planuri, natura, forme, sacra, esente

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys