Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Geometrie sacra

Hexagonul - simbolul creatiei si al manifestarii Hexagonul - simbolul...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Hexagonul - simbolul creatiei si al manifestariiHexagonul este in legatura cu numarul sase care semnifica manifestarea. Conform cu geneza biblica, lumea a fost creata in sase zile.
Hexagonul - simbolul creatiei si al manifestarii
Hexagonul umple frumos si intr-un mod unic intreg planul, astfel, asezand hexagoane pe fiecare latura se poate sa ne extindem la infinit. Reteaua astfel formata seamana cu o tesatura bine structurata, cu nivele intrepatrunse si strans unificate. Hexagonul are legatura cu retelele moleculare, cu celulele si cu formele de baza ale manifestarii.

Hexagonul este format din doua triunghiuri echilaterale, unul cu varful in sus iar altul cu varful in jos. Triunghiul cu varful in sus este masculin iar cel cu varful in jos este feminin, cele doua fiind intrepatrunse, hexagonul simbolizeaza unirea masculin-feminin, erotismul, procrearea si fecunditatea. Hexagonul se poate obtine si din floarea vietii, astfel imprumuta mult din simbolismul acestui bine cunoscut simbol. Hexagonul unifica polaritatile intr-un mod foarte complex si cuprinzator. Hexagonul este si figura frumusetii datorita alcatuirii estetice unice.

Datorita echilibrarii complexe pe care o realizeaza, hexagonul este foarte util in vindecare. Este un bun afrodisiac, deoarece unifica multe aspecte opuse, confera erotismului valente sublime, unificandu-l cu planul afectiv. Deoarece semnifica moleculele si celulele de baza ale organismului poate ajuta orice proces de vindecare.

Data: 2013-04-03

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: simbol, floarea vietii, procrearea, manifestari, creatie, intrepatrunse, unifica, polaritati, erotism, simbolizeaza, infinit, hexagon

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys