Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Geometrie sacra

Punctul - simbolul Unicului Dumnezeu Punctul - simbolul...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Punctul - simbolul Unicului DumnezeuPunctul este centrul a tot ce exista, toata creatia graviteaza in jurul lui. Fiind imobil, miscarea complexa universala se realizeaza si se centreaza in jurul lui.
Punctul - simbolul Unicului Dumnezeu
Este centrul simetriei, unificarea contrariilor, a polaritatilor masculin-feminin, sus-jos, lumina-intuneric, bine-rau, viata-moarte. Punctul este sursa de unde totul ia nastere si in care totul se intoarce, este locul de explozie si implozie al Universului, este este simbolul constiintei supreme, nonformale si forta de legatura si coeziune a toate cate sunt.

La inceput Unicul s-a impartit si proiectat pe sine insasi in toate diviziunile Sale, astfel s-a creat lumea numelor si a formelor, lume care se uneste inapoi in acelasi Unic Divin. Mandalele create de Emrys, au fara exceptie un punct unic de creatie care este si punctul de armonie, punctul de greutate al lucrarii. Daca ne focalizam atentia in acest punct central, generator, fara sa fim absorbiti de frumusetea din jur intram in comuniune cu Unicul Divin, este o modalitate foarte simpla si eficace prin care putem invata ce inseamna comuniunea cu Dumnezeu.

Punctul este matematic mai degraba un element fara substanta si forma pentru ca nu are dimensiuni, este caramida care sta la baza spatiului si totusi nu este de gasit. Este legat intim cu invizibilitatea si cu omniprezenta Divina, este in totul si totusi nu este pe nicaieri.

Este un foarte bun remediu pentru fiintele umane descentrate, defocalizate, cu tendinte de exteriorizare excesiva si imprastiate.

Data: 2013-03-30

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: unicul, simbol, invizibilitate, creat, divin, mandale, punct, unic, dumnezeu, armonie, viata, centru, totul, creatie, emrys, omniprezenta, unicului

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys