Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Numerologie

Unsprezece - numarul Maestru Unsprezece - numarul...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Unsprezece - numarul MaestruUnsprezece - numarul Maestru

Unsprezece este dublarea cifrei unu, astfel valentele lui unu sunt amplificate la extrem. Contine in el insusi cifra unicului Dumnezeu si in acelasi timp dualitatea primordiala din care totul se manifesta. 

Dupa cum am spus la cifra unu, la inceput Unicul s-a impartit si proiectat pe sine insusi in toate diviziunile Sale, astfel s-a creat lumea numelor si a formelor, lume care se uneste inapoi in acelasi Unic Divin. Astfel unsprezece este cifra esentei unice a Divinitatii precum si cifra dualitatii, se poate spune astfel pe buna dreptate ca este numarul Maestrului care cunoaste prin experienta directa atat unicitatea universala precum si dualitatea perceputa la nivel unitar.   

Prin cifra unu putem intra in comuniune cu Unicul Divin, cu Creatia Sa si Maestrul capabil sa ne ghideze catre Divinitate. 

La nivel personal, fiintele caracterizate de cifra unsprezece sunt unificatoare, pacificatoare, iubitoare dar si intreprinzatoare, creatoare. Se poate spune ca este in acelasi timp tipologia pacifistului dar si a deschizatorului de drumuri.

  Unsprezece, cerc, albAspectele negative sunt deasemenea amplificate, in anumite cazuri pot da influente individualiste, centrate in ego poate chiar impulsul primar egotic.  

Unsprezece este un foarte bun remediu pentru fiintele umane neunificate, disociate interior, descentrate, defocalizate, cu tentinte de exteriorizare excesiva, schimbatoare si imprastiate. 

Se coreleaza cu punctul si cercul din geometria sacra si cu culoarea alb.

 


Data: 2015-05-20


 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys