Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Numerologie

Sase - numarul creatiei si al manifestarii Sase - numarul...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Sase - numarul creatiei si al manifestariiSase - numarul creatiei si al manifestarii
Se spune ca Dumnezeu a facut lumea in sase zile, astfel sase este numarul creatiei si al manifestarii. Numarul sase reprezinta si concentrarea armonioasa a fortelor umane care confera omului frumusete si noblete spirituala.

Deoarece sase se obtine prin dublarea lui trei se poate spune ca preia din simbolistica lui trei si adauga noi aspecte. Numarul sase confera aptitudini artistice si creatoare si ne ajuta la mentinerea si dezvoltarea lor, ne de un remarcabil simt al echilibrului si frumosului. Dezvolta intuitia si receptivitatea artistica.

Persoanele care au asimilat vibratia numarului sase sunt binecuvantate cu un mare talent de a-si folsi farmecul personal si carisma, sunt obisnuite astfel sa atraga pe ceilalti de partea lor si sa obtina sprijinul de care au nevoie. Sase, hexagon, verdeDin acest motiv sase poate fi folosit in sens negativ. Fara numarul urmator, sase reprezinta creatia fara Dumnezeu si folosit in exces poate da valente negative, chiar malefice.

Se coreleaza cu hexagonul din geometria sacra si cu culoarea verde.

Data: 2013-04-04

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: numar, farmec, dumnezeu, creatie, manifestarii, hexagon, sase, trei, reprezinta, personal, carisma, geometria, artistic

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys