Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Numerologie

Patru - numarul materialitatii Patru - numarul...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Patru - numarul materialitatiiPatru - numarul materialitatii
Numarul patru simbolizeaza materia, stabilitatea, soliditatea, reprezinta cele patru directii din lumea fizica. Pe cifra patru se construieste structura de rezistenta, este baza fundamentala, pe care se sprijina orice aspect si idee. Mai reprezinta si pragmatismul, realismul, gandirea logica si organizarea. De aici apar si aspectele negative, limitatoare la planul fizic, care ne tin legati de pamant si materialitate. Se poate spune ca patru se opune aspiratiei catre inalt prin greutatea si inertia pe care o confera. Patru are legatura cu succesiunea anotimpurilor si cu fazele lunii.

Pare ca cifra patru se opune spiritualitatii. Datorita aspectelor pozitive ca organizare, hotarare si perseverenta, cifra patru ne ajuta totusi foarte mult in practicile spirituale, in transformare si evolutie. Deasemenea este o cifra care ne poate ajuta in demararea unor relatii de cuplu, de afaceri, datorita trainiciei pe care o confera. Patru, patrat, maron, verdePrin asimilarea vibratiei cifrei patru sau corelarea datei si orei de inceput cu patru se pot planifica si demara proiecte mari care necesita trainicie.

Se coreleaza cu patratul si rombul din geometria sacra si cu culorile maron si verde inchis.

Data: 2013-04-04

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: reprezinta, organizare, simbolizeaza, planul, evolutie, deasemenea, patru, ajuta, totusi, materialitatii, confera, opune, numarul, practicile, relatii, demararea, cuplu, cifra, unor, transformare

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys