Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Numerologie

Noua - numarul maturitatii spirituale Noua - numarul...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Noua - numarul maturitatii spiritualeNoua - numarul maturitatii spirituale
Numarul noua inchide ciclul fiind ultimul in scara numerologica de baza. Astfel, reprezinta maturitatea si profunzimea, locul in care materialitatea intalneste spiritul. Fiinta a ajuns la o etapa decisiva in evolutia sa si a asimilat suficient de multe experiente astfel incat sa inteleaga ca cea mai importanta realizare este una a spiritului, ca numai iubirea deschide portile spre o noua dimensiune existentiala.

Noua se intoarce din nou spre unu, dar mult imbogatit, acumuland in sine toate valentele celorlalte numere, astfel se inchide un ciclu evolutiv. Noua are legatura cu deschiderea catre alte lumi, cu intuitia spirituala elevata, cu perceptiile din alte planuri, cu puterile paranormale, cu clarviziunea si cu realizarea spirituala. Fiintele care au asimilat aceasta vibratie empatizeaza foarte usor cu ceilalti, sunt deschise catre iubirea atotcuprinzatoare, Noua, nonagon, rosumatura si neconditionata. Invatatorii si maestrii spirituali sunt dintre cei care au asimilat aceasta vibratie si sunt capabili datorita iubirii neconditionate si daruirii sa ii ajute pe ceilalti si sa-i ghideze catre realizarea spirituala.


Se coreleaza cu nonagonul din geometria sacra si cu culoarea rosu.

Data: 2013-04-04

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: realizare, realizare, perceptii, neconditionat, asimilat, spiritual, puteri, maturitatii, spiritual, ghid, noua, vibratie, iubire, planuri, legatura

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys