Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Cromatica

Negru - culoarea necunoscutului si a misterului Negru - culoarea...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Negru - culoarea necunoscutului si a misteruluiNegru - culoarea necunoscutului si a misterului
Negrul este culoarea necunoscutului si a misterului, este o culoare plina de potential. Are legatura cu vidul, cu nimicul, dar in acelasi timp creeza cadrul si posibilitatea de manifestare pentru celelalte culori. Fondul negru amplifica toate culorile, intensifica si deschide prin contrast. Este folosit pentru a creea limite, contururi si contraste, amplifica impactul si efectul formelor.

Negrul este legat de o caracteristica importanta a culorilor si anume inchiderea. Negrul inchide toate culorile cu care este amestecat sporind astfel misterul. Negrul este culoarea care da profunzime, creeaza senzatia de adancime. Acapareaza, atrage privitorul catre spatii nesondate si proiecteaza catre necunoscut. Este folosit pentru a crea emotii profunde pentru ca in intuneric si necunoscut se poate ascunde orice. In exces, negrul simbolizeaza raul, moartea, poate crea stari sumbre si negativism, este neaparat indicat sa fie combinat cu culori vi, pentru a aduce viata. In terapie negrul trebuie combinat cu alte culori pentru ca amplifica astfel toate culorile daca este folosit ca fundal.

Data: 2013-03-31

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: negru, nimic, acapareaza, profunzime, culoare, amplifica, vid, necunoscut, viata, atrage, mister, adancime

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys