Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Cromatica

Turcoaz - culoarea beatitudinii Turcoaz - culoarea...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Turcoaz - culoarea beatitudiniiTurcoaz - culoarea beatitudinii
Turcoazul este o culoare sofisticata si complexa fiind rezultatul amestecului de albastru si verde. Combinatia unica de efecte: calm, destindere, revigorare, iubire, abandon si dizolvare extatica ne face sa o declaram culoarea beatitudinii. Este o culoare semi-rece, asociata cu umezeala deoarece este culoarea oceanelor. Turcoazul calmeaza si improspateaza, are un efect specific, unic, revigorant si exotic.

Turcoazul folosit impreuna cu violetul creeaza un efect unic, extrem de atragator, complex si rafinat. Este o culoare care cheama si invita la dizolvare in mediul lui, precum oceanul ne invita sa ne imbaiem si sa ne abandonam. Este culoarea verii, o culoare tinereasca care invioreaza si in acelasi timp calmeaza.

Este recomandat in tratarea afectiunilor plamanilor, in calmarea si echilibrarea ritmului cardiac, in constientizarea si echilibrarea suflului respirator. Este o culoare care are legatura cu procesul de vindecare.

Data: 2013-04-01

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: calmeaza, culoare, rafinat, atragator ocean, turcoaz, complex, abandon, efect, echilibrarea, invita, dizolvare, beatitudinii, unic

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys