Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Cromatica

Albastru - culoarea relaxarii Albastru - culoarea...
EmRys
EmRys

Administrare bloc online
Brain Wave Producer

Albastru - culoarea relaxariiAlbastru este culoarea care aduce liniste, relaxare si destindere. Este o culoare spirituala pentru ca aduce pace, intelegere si armonie.
Albastru - culoarea relaxarii
Albastrul este odihnitor si induce calm interior, incetineste activitatea mentala favorizand starile meditative si contemplative. Este o culoare rece, de adancime care mareste spatiul, reprezinta expansiunea si dilatarea in nemarginire. Pentru ca este culoarea cerului senin poate fi asociata cu inaltarea si zborul, cu starea de plutire si imponderabilitate.

Impreuna cu movul, faciliteaza trairea in prezent si proiectiile in timp, prin albastru se poate trai unificat aspectele temporare trecut-prezent-viitor, faciliteaza accesul la cliseele akashice in care sunt memorate toate etapele omenirii.

Este recomandat in tratarea afectiunilor sistemului respirator superior si a gatului. Fiind o culoare rece, cu efect calmant, poate ajuta in reducerea stresului, agitatiei mentale si a febrei. Albastrul de asemenea scade tensiunea arteriala, tonusul muscular, calmeaza respiratia si micsoreaza frecventa pulsului. Este util pentru persoanele tensionate, nelinistite si anxioase. Calmeaza spasmele si incordarile de orice natura.

Data: 2013-04-01

Listeaza lucrari de referinta


Cuvinte cheie: relaxarii, respiratia, viitor, superior, calmeaza, faciliteaza, viata, culoare, albastru, prezent, armonie, rece, calmant, trecut

 
EmRys
Creat de SaschArt
© 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
EmRys EmRys EmRys EmRys
EmRys