Versiune in Romana English Version
EmRys EmRys EmRys
EmRys GalerieEmRysMuzicaEmRysSpiritualitateEmRysGeometrie sacraEmRysNumerologieEmRysCromatica EmRys

Muzica terapeutica

EmRys
EmRys

Brain Wave Producer

Energy Flow Stimulation

Energy Flow Stimulation

Therapeutic Bowls

Therapeutic Bowls

Lampa lui Aladin

Lampa lui Aladin

Beatitudine Angelica

Beatitudine Angelica
5 lei 5 lei 25 lei 25 lei

Constiinta fara Limite

Constiinta fara Limite

Sublimul Dans Angelic

Sublimul Dans Angelic

Oceanul de Lumina

Oceanul de Lumina
25 lei 25 lei 25 lei

Specificatii importante


Muzica din cadrul acestei sectiuni se poate realiza la comanda pe celebrele tonuri binaurale/monaurale sau izocronice folosind frecvente personalizate. La pretul de 25 lei aferent muzicii se adauga 10lei pentru personalizare, astfel, costul total este de 35 de lei.

Folosim cele mai avansate tehnologii in domeniul productiei de muzica terapeutica inclusiv noile descoperiri in domeniul undelor. Ne referim la noua tehnologie Golden Waves ce foloseste formele de unda bazate pe numarul de aur numite: sinusoida de aur, unda triunghi de aur si unda patrata de aur. Sinusodia de aur este de departe cea mai potrivita unda pentru muzica terapeutica. Deasemenea lucram si cu undele clasice, cea mai renumita fiind unda sinusoida.

Suntem singurii creatori care avem recomandarea producatorului de programe de realizat unde terapeutice. Puteti verifica asta la producator http://vst.saschart.com.

Este foarte important ca muzica terapeutica pe care o ascultati sa fie facuta de o echipa profesionista deoarece se pot intampla multe procese nedorite in timpul prelucrarii audio: export din programe audio care deformeaza unda, frecvente imprecise, daca se schimba frecventa chiar si cu 0.1Hz nu se mai obtine acelasi efect. Noi lucram direct in programul de muzica in care incarcam plugin-urile producatorului SaschArt, in felul acesta nu exista export intermediar. Formele de unda facute cu plugin-urile acestui producator sunt verificate pe osciloscop cu rezultate excelente: formele de unde sunt perfecte. Frecventele sunt verificate cu analizorul de frecvente care ne-a dat o precizie foarte buna a frecventelor. Calitatea mp3 o sa fie maxima, astfel o sa va trimitem mp3 de 320kbps

Puteti comanda tonuri speciale pentru diferite afectiuni si stari de constiinta astfel:
 • Tonuri binaurale/monaurale de terapie pentru organe: plamani, rinichi, inima, ficat, stomac, creier, ochi, intestine, colon etc
 • Tonuri binaurale/monaurale de terapie pentru diferite afectiuni
 • Tonuri binaurale/monaurale de inducerea unor stari de contiinta superioara: trezire spirituala, proiectie astrala, concentrare, relaxare, experiente paranormale, trezire kundalini, clarviziune, constiinta Christica etc
 • Tonuri binaurale/monaurale pe centrii de forta
 • Tonuri binaurale/monaurale pe planete
 • Tonuri binaurale/monaurale Schumann
 • Tonurile terapeutice Rife pe organe sau afectiuni
 • Tonurile spirituale si terapeutice Solfeggio: 396Hz, 417Hz, 528Hz, 639Hz, 741Hz, 852Hz, 963Hz, 174Hz, 285Hz

 • Recomandam tonurile binaurale in cazul in care aveti posibilitatea sa ascultati muzica terapeutica in casti, daca nu, monaurale sau izocronice, cele izocronice desi foarte puternice sunt putin cam agresive, din acest motiv le recomandam ascultatorilor mai avansati.

  BONUS: videoclip de animatie bazata pe fractali si geometrie sacra dinamica, gen https://www.youtube.com/watch?v=rY_YFOUBGhw Videoclipul o sa fie asociat cu muzica in format HD, de calitate foarte buna. Va rugam sa specificati in comanda pentru ce aveti nevoie sa va realizam aceste tonuri, specificam ca nu detinem freventele pentru toate afectiunile, organele sau starile de constiinta superioare.

   
  EmRys
  Creat de SaschArt
  © 2013 EmRys Toate drepturile rezervate
  EmRys EmRys EmRys EmRys
  EmRys